fbpx

Toyota occasions in Groningen (Peize)

Bij FZ auto’s hebben we een uitgebreid aanbod van betaalbare en goede auto’s op slechts tien minuten rijden van Groningen. Zo hebben wij (bijna) altijd meerdere Toyota occasions beschikbaar voor een goede prijs. Bekijk ons huidige occasionaanbod of stel een zoekopdracht in zodat wij de perfecte Toyota voor jou kunnen opzoeken.

Waarom een Toyota occasion?

Toyota staat al jaren bekend als een goede autofabrikant en draagt bij aan de goede naam die Japanse automerken hebben. Hun auto’s worden vaak bestempeld als onverwoestbaar en zullen je dus niet laten staan. Tevens hebben ze een geschikte auto voor iedere portemonnee en voor elke gezinssamenstelling.

Op zoek naar een Toyota occasion?

Meest voorkomende Toyota’s

Bij FZ auto’s, occasions Groningen, proberen we rijden betaalbaar te houden en richten wij ons op auto’s voor particulieren. Je zult dus niet snel bij ons bestelwagens of pick-ups vinden. De volgende modellen van Toyota bieden wij regelmatig aan:

 • Toyota Aygo
 • Toyota Avensis
 • Toyota Corolla
 • Toyota Yaris (Verso)

Toyota dealer Groningen

Wij zijn geen Toyota dealer, maar kunnen je naast bij het vinden van een Toyota Occasion ook helpen met het onderhoud. Uiteraard repareren wij naast Toyota’s ook andere automerken waaronder de Ford, Citroën, Volkswagen en meer! Onze ervaren monteurs kunnen helpen bij zowel kleine als grote reparaties en tevens voeren wij ook APK keuringen uit. Kom eens langs in de showroom of neem contact op voor meer informatie.

Wij zijn aangesloten bij

FZ auto’s is aangesloten bij BOVAG

 FZ auto’s is een bij BOVAG aangesloten garage. Dit betekent dat wij de voorwaarden van BOVAG hanteren. Zo bieden wij een leenauto aan en biedt BOVAG hulp bij geschillen. Tevens zorgt BOVAG ervoor dat de bij hen aangesloten garage altijd op de hoogte zijn van de nieuwste vakinhoudelijke informatie. Zo weet u zeker dat wij u goed kunnen helpen.

STEL EEN VRAAG…

  FZ Auto’s Groningen

  De Westerd 9
  9321 AJ Peize

  Mail: info@fzauto.nl
  Telefoon: 050-2600060

  U Kunt ons ook bereiken via Whatsapp: 06-57891304